Özellikleri:
-V şeklinde bir levha yapısında ergonomik dizayn edilmiş yeni bantlama kafa aparatı; bantı muhtelif ebattaki kolileri düz ve istikrarlı şekilde bantlamaya yardımcı olur.Bu dizayn daha önceki üflemeli aletlerden kat kat daha üstündür.
-Esnek tabanı; üst bantlama kafa aparatı altında kolilerin sıkışmasını önler.
-Bant asma/bindirme uzunluğu 55mm-65mm arası ayarlanabiliyor; ayrıca istek üzerine 70±5 ya da 90±5mm’lik bantlama da temin edilebilir.
-Daha geniş kemer-75mm sıkıca koliyi kavrar ve yeni ”bağlayıcı toka” dizaynı kemerin kolayca değiştirilmesini sağlar.
-Daha geniş ebattaki bobin kılavuz kemer dizaynı kaymayı önler ve kemerin kullanım ömrünü arttırır.
-Alüminyum kılavuz mekanizması, kafa aparat desteğinin daha düzgün ve istikrarlı çalışmasını sağlar.
-Vida mili&zincir mekanizma; muntazam bir koli genişliği ayarı için iki taraftaki rayları aynı anda hareket ettirir.
| Model | ÇB-552 TB |
| Motor Gücü: | 110V/220V,50/60Hz, iki motorlu 374W |
| Kayış hızı: | 60Hz de dakikada 20mt |
| Kapasite: | Dakikada 20-30 koli |
| Bant genişliği: | 2 inch ya da 3 inch ( 2 ya da 2,5 inchlik bant kağıt bobinli 3 inchlik kafa aparatında da kullanılabilir.) |
| Makina ebatları: | L1200xW790xH1425~1765mm |
| Sevkiyat ebatları: | L1286xW836xH1474 (mm) |
| Net Ağırlık: | 151kg |
| Brüt Ağırlık: | 211kg |

Yorumlar